SPA & Wellness

SPA & Wellness

Rostfria pooler med den rätta känslan.

Design och funktion är extra viktigt när det gäller rekreationspooler. I wellnessmiljö ska bassängen också inspirera, skapa stämning, upplevas exklusiv, väcka uppmärksamhet och passa in i en specifik miljö.

Alla våra rostfria bassänger är svensktillverkade och vi har gedigen erfarenhet av att tillverka och montera unika pooler i hela världen.

#Referenser

Oändliga möjligheter

Unika former och uttryck

Möjligheterna med rostfritt material är oändliga och vi samarbetar med arkitekter för att hitta precis den där lösningen som passar ert spa, wellnessanläggning eller hotell. Vi har förverkligat många unika idéer när det kommer till rostfria bassänger under åren – vad sägs om en pool fritt hängande 60 meter ovan mark med botten av glas?

Rostfritt material har inga begränsningar när det gäller form. Dessutom är bassänger i rostfritt hygieniska, hållbara, enkla att underhålla och ger det rätta exklusiva intrycket. Det finns också mycket extrautrustning och funktioner till dessa pooler, som vacker belysning, massagestationer och jetstream.

Spa & Wellness rostfritt material

Fakta

Fördelar med rostfritt

  • Hygieniskt
  • Tätt
  • Släta ytor
  • Spricker inte
  • Elastiskt material som tål rörelser i marken
  • Väger mindre
  • Snabb installation
  • Billigt underhåll
Varför rostfritt stål?

Gothia Towers –
Upper House Spa & Relax

Iögonfallande relax

Högt upp i mittenhuset på Göteborgs största hotell har Invarmex installerat tre vackra, värmande pooler varav en utvändig glasbassäng belägen på 18e våningen fritt hängande 69 meter över entrén. Invändigt hittas en Jetstreambassäng samt en softbassäng där du vilar bekvämt på en soffa av stålstänger med en vidunderlig utsikt över Liseberg. Alla stommar är tillverkade i syrafast stål i kvalitet EN1.4404 och de invändiga poolerna är helt klädda i detta material. Bassängerna togs i drift 2013.

#Referenser
Gothia Tower

Poolrenovering

Din gamla pool blir som ny

Vi renoverar och moderniserar den befintliga bassängen så att den håller för dagens krav på komfort, funktion och design. Har ni en läckande betongbassäng av äldre modell klär vi den invändigt med rostfri helsvetsad plåt. Med senaste tekniken och utrustningen blir den som ny.