Stålrenovering


Behöver poolen renoveras? – välj rostfritt stål!

  • Kort renoveringstid
  • Tät konstruktion
  • Formbart material
  • Låg vikt
  • Lång hållbarhet
  • Exklusiv känsla
  • Producerad i Sverige

Vi levererar kompletta projekt

En gammal läckande betongbassäng blir som ny med senaste teknik och utrustning. Invarmex renoverar gamla läckande betongbassänger, genom att klä bassängen invändigt med rostfri, helsvetsad plåt. Invarmex stålrenovering ger en helt tät bassäng under överskådlig tid och möjlighet ges samtidigt till att modernisera bassängen med botteninlopp och överloppsränna, vilket idag gäller som europanorm. Vi utformar bassängen efter dina önskemål, tillverkar sedan och monterar allt på plats. Samtidigt kompletterar vi med allt från lejdare, trappor och annan kringutrustning.

Alla typer av bassänger kan renoveras med rostfri helsvetad plåt

I princip alla typer av bassänger kan stålrenoveras, till exempel rektangulära sim- och hoppbassänger men också friformade äventyrsbassänger. Det finns ingen begränsning på bassängens storlek. Allt från små, grunda barnbassänger till kompletta äventyrsbad.

Snabbt, ekonomiskt och estetiskt

I jämförelse så är stålrenovering med rostfri helsvetsad plåt en av de snabbaste metoderna, vilket innebär korta stängningstider och snabb uppstart igen. Att stålrenovera en läckande bassäng med helsvetsad rostfri plåt är mer ekonomiskt jämfört med andra metoder och skapar en trygghet under många år. Rostfria bassänger kräver inte mer än normalt underhåll och rengöring – ingen tömning av vatten med förlorade intäkter som följd, för att byta trasiga kakelplattor. Det rostfria materialet är hygieniskt och ger ett exklusivt intryck – en positiv upplevelse som även kan förstärkas med rätt belysning.